Εξυπηρέτηση Πελατών   210 300 57 97

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 2004 στο εξωτερικό και έχει υποκαταστήματα στην δυτική Ευρώπη, λανσάροντας μέσω διαδικτύου πρωτοποριακά και ιδιαίτερα προϊόντα υψηλής ποιότητας στον τομέα της κοσμετολογίας. Στόχοι της εταιρείας ήταν από την αρχή να καλύψει τις εξελιγμένες απαιτήσεις και ανάγκες των επαγγελματιών των χώρων ομορφιάς στο εξωτερικό, αλλά και να παρέχει στην κάθε σύγχρονη γυναίκα προϊόντα ομορφιάς που την βοηθούν να εκπέμπει νεανική ομορφιά και ακολουθεί όλες τις σύγχρονες τάσεις. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας στηρίχτηκε στο τρίπτυχο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

Αναζητώντας στην παγκόσμια αγορά καινοτόμες εταιρείες προϊόντων ομορφιάς που κάλυπταν και πολλές φορές δημιουργούσαν τις νέες τάσεις στα προϊόντα αυτά τα προϊόντα αυτά πωλούνται μέσω διαδυκτίου σε Ελλάδα και Κύπρο. Τα προϊόντα τηρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές για την διασφάλιση της υγείας όλων μας δοκιμασμένα εργαστηριακά με τις ανάλογες πιστοποιήσεις.


Η εταιρεία μας έχει έδρα το τηλεφωνικό της κέντρο στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στον τομέα πωλήσεων μόνο μέσω διαδικτύου πραγματοποιώντας λιανική και χονδρική πώληση.

Σαν αναπτυσσόμενη εταιρεία σε όλη την Ευρώπη κύριος στόχος μας είναι στην αγορά καλλυντικών για προϊόντα τα οποία έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, κάτι το οποίο δεν βρίσκεις εύκολα και τα οποία μπορούν να αποκτηθούν οικονομικά και προνομιακά από εσάς. Το δίκτυο πωλήσεων μας αναπτύσσεται ταχεία σε όλη την Ευρώπη αποκτώντας, όλο και πιο πολύ την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και συνεργατών με ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτή την στιγμή κάνουν πρεμιέρα απο την εταιρία μας 7 προϊόντα για την εξάλειψη των ρυτίδων τα οποία έχουν φέρει επανάσταση στο εξωτερικό, τα οποία διαθέτουμε σε Ελλάδα και Κύπρο από την εταιρία μας μέσω ίντερνετ!

Κατά την διάρκεια της πορείας μας φροντίζουμε ώστε ο κάθε πελάτης μας μέσα από τα προϊόντα που διαθέτουμε να εξασφαλίζει το κορυφαίο αποτέλεσμα της παροχής του αλλά και την δυνατότητα να παρέχει στην διάθεση του μοναδικά προϊόντα ομορφιάς με χαμηλό κόστος. Μέσα από την εταιρεία μας η κάθε γυναίκα ή ακόμα και οι άντρες έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν τα μοναδικά προϊόντα ομορφιάς που ονειρεύονται και που χρησιμοποιούν και προτείνουν κορυφαία beauty salons στο εξωτερικό. Η κόσμος της ομορφιάς είναι ζωντανός οργανισμός που συνεχώς ανανεώνεται και εξελίσσεται με την βοήθεια της τεχνολογίας. Εμείς στην BiolineSpa θα συνεχίσουμε να παρέχουμε σε κάθε γυναίκα σε Ελλάδα και Κύπρο τα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα προϊόντα ανάπλασης προσώπου και σύντομα θα επεκταθούμε και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων ομορφιάς και πληθώρα άλλων εταιριών.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 211 198 44 31 ή στο email μας info@biolinespa.gr.

Έκδοση View desktop
Sklep internetowy Shoper.pl