Εξυπηρέτηση Πελατών   210 300 57 97

ΣΤΑ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΛΙΝΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Παρασκευασμένα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της ευρωπαϊκής ένωσης στον τομέα της κοσμετολογίας.Κλινικά και δερματολογικά ελεγμένα με 100% υπό αλλεργικές ιδιότητες για όλους τους τύπους δέρματος ,με τις πιο πρόσφατες πιστοποιήσεις καταλληλότητας όπως προδιαγραφές που οι οποίες είναι αναγνωρισμένες παγκοσμίως χαράζοντας νέο ορίζοντα στην παραγωγή και ποιότητα των καλλυντικών. Στα πιο σύγχρονα δερματολογικά εργαστήρια και ινστιτούτα αισθητικής δοκιμασμένα με πραγματικά αποτελέσματα και στατιστικές σε ανθρώπους και όχι σε ζώα, με την βοήθεια ειδικών δερματολόγων και χημικών τεχνολογίας , δημιουργώντας έτσι με άριστη κατάρτιση στον τομέα της αισθητικής την υψηλή ποιότητα προϊόντων κοσμητικής που διατίθενται προς εσάς. Με άψογα αποτελέσματα χωρίς παρενέργειες και αλλεργίες κατατάσοντας στην κορυφή της κατηγορίας τους. Παρακάτω θα αναλύσουμε τις πιστοποιήσεις που σας αναφέραμε:

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ "ΝΟ PARABENS-SILICONES": είναι η νέα ένδειξη που η κομίσιον που θα εφαρμόσει επισήμως για όλα τα καλλυντικά που διακινούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση ο κύριος λόγος για την αποφυγή καρκίνου στο δέρμα μας αφού πρόσφατες μελέτες απέδειξαν ότι ενοχοποιούνται αυτά τα συντηρητικά στα καλλυντικά. Το ζήτημα για το οποίο τα parabens έχουν βρεθεί στο στόχαστρο, είναι ότι σε πρόσφατες πειραματικές μελέτες Πανεπιστημίων της Αγγλίας και των Η.Π.Α ,με χαρακτηριστική αυτή του (Northwestern University του Illinois), αυτά τα χημικά συσχετίζονται εμμέσως με τον καρκίνο του μαστού. Συγκεκριμένα, εντός των καρκινικών όγκων που αφαιρέθηκαν από τις ασθενείς, ανιχνεύτηκαν μικρές αλλά αξιοσημείωτες ποσότητες συσσωρευμένων parabens! Ο προβληματισμός μάλιστα δείχνει βάσιμος καθώς πάνω από το 60% των περιπτώσεων καρκίνου του μαστού εμφανίζεται στο 1/5 του μαστού που βρίσκεται δίπλα στη γυναικεία μασχάλη, κάτι που «ενοχοποιεί» τα αποσμητικά και αντι-ιδρωτικά που περιέχουν - λόγω του σκοπού τους - μεγαλύτερη ποσότητα parabens σε σχέση με άλλα εμπορικά είδη. Τα parabens λοιπόν από βιολογική άποψη απορροφούνται από το δέρμα και διαχέονται στους εσωτερικούς ιστούς, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για το ΤΙ καταλήγει στο εσωτερικό των οργάνων μας...Για αυτό είναι ένας ακόμη λόγος για την αποφυγή αυτών βλαβερών ουσιών και καλό να προτιμάμε καλλυντικά χωρίς παραβένες!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ "DERMATOLOGIST TESTED": όλα τα προϊόντα που διατίθονται απο την BiolineSpa είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα από ειδικό αναγνωρισμένο Ευρωπαικό ίδρυμα το οποίο η κύρια δραστηριότητα του κέντρου αυτού είναι να αξιολογεί όλα τα καλλυντικά που διατίθονται στην αγορά καλλυντικών ώστε να διασφαλίζει την ποιότητα,αποτελεσματικότητα και φιλικότητα προς τους καταναλωτές σύμφωνα πάντα με τα Ευρωπαϊκα πειραματικά πρωτόκολλα και νεότερων προδιαγραφών.

(Τα προϊόντα που διατίθονται μέσω του καταστήματος μας παρασκευάζονται και συσκευάζονται σε χώρες ευρωπαϊκής ένωσης και διακινούνται νόμιμα με τις απαραίτητες αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις)

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 211 198 44 31 ή στο email μας info@biolinespa.gr.

Έκδοση View desktop
Sklep internetowy Shoper.pl